06 22698230

Bel voor meer informatie

info@jackschilder.nl

Mail voor meer informatie

Restauratie

Restauratie van een pand? Restaureren is het in originele staat terugbrengen van een (vooroorlogse) woning, monument, kerk of ander pand. Restauratie is daarom ook niet hetzelfde als onderhoud of renovatie. Voor schilderrestauratie bent u bij Jack Schilder in Volendam aan het juiste adres.

Het werkgebied van het schildersbedrijf van Jack omvat ook Amsterdam, Haarlem, Heemstede, Hilversum, Bloemendaal, Laren en andere plaatsen. Voor kwalitatief hoogstaand schilderwerk aan uw oude, antieke pand neemt u contact op met Jack Schilder.

Restauratie, hoe werkt dat?

Schildersbedrijf Jack Schilder verstaat onder schilderrestauratie het terugbrengen van het schilderwerk van uw pand, in die staat, dat zowel u als uw portemonnee tevreden zijn. Goed overleg is daarom een belangrijke start. Duidelijke afspraken en heldere communicatie vormen bij ons de basis. Dit leidt altijd tot een succesvolle afronding van uw schildersproject.

Of het nu gaat om een binnen- of buitenproject, Jack Schilder en zoons zijn goed opgeleid en gaan vakbekwaam te werk. Wij maken voor ons schilderwerk gebruik van hoogwaardige materialen en technieken.

Bekwaam in alle schilderstechnieken

Voor schilderrestautie is het noodzakelijk kennis en kunde te hebben van oude verftechnieken waarbij u kunt denken aan marmeren, patineren, sponstechniek en houtimitaties. Het schildersbedrijf van Jack Schilder heeft meerdere prijzen gewonnen voor zijn uitmuntend vakmanschap, welke hij ook heeft overdragen aan zijn zoons. Dit maakt ons schildersbedrijf een capabele partij voor het schilderwerk van monumenten en andere panden. De juiste producten, goede kleuren en eventueel een kleurenonderzoek, afhankelijk van uw wensen. Verftechnieken kunnen toegepast worden voor het herstellen van houtimitaties op kasten, deuren, lambriseringen en meer.

Schilderen, onderhouden, behangen en glas zetten

Jack Schilder is gevestigd in het Noord-Hollandse Volendam, maar is actief in de hele regio en daarbuiten. Heeft u een restauratieklus in Bloemendaal, Haarlem, Amsterdam, Hilversum, Laren, Rhenen, Bilthoven, Naarden, Bussum of een andere plaats? Dan horen wij graag van u!

Bij Jack Schilder kunt u terecht voor grote- en kleine schildersklussen. Iedere klus en ieder project is voor ons een nieuwe uitdaging. Oude, antieke panden zijn voor onze schilders een prachtige uitdaging wat betreft schilderrestauratie en ook voor onderhoudsschilderswerk, restauratie, decoratieve wandafwerking, behangwerk en glaszetten. Bel of mail ons en bespreek uw ideeën over uw schildersproject. Wij kunnen u zeker verder helpen en uw project naar tevredenheid opleveren.