06 22698230

Bel voor meer informatie

info@jackschilder.nl

Mail voor meer informatie

Decoratieve wandafwerking

Naast de diverse schilderklussen, is Jack Schilder ook heel bekwaam op het gebied van decoratieve wandafwerking. Elke klus is voor ons een nieuwe uitdaging. Onze activiteiten zijn onder te verdelen in onderhoudsschilderswerk, restauratie, decoratieve wandafwerking, behangwerk en glaszetten. Kortom, schilderwerk in al zijn facetten.

Hoogwaardige producten

Bij Jack Schilder werken wij altijd en uitsluitend met hoogwaardige en vooraanstaande producten voor de afwerking van uw wanden. De producten zijn toepasbaar op de wanden in kantoren, winkels, restaurants, scholen, traphuizen en woningen/villa’s. Wij leveren kwaliteit en duurzaamheid. Decoratieve wandafwerking geeft uw woning of kantoor bovendien een unieke uitstraling. Het kan toegepast worden op slechts een enkele wand of op meerdere wanden. Neem contact op met Jack Schilder en bespreek al uw wensen op het gebied van decoratieve wandafwerking.

Het afwerken en versieren van wanden

Een kleur uitkiezen die past bij uw interieur is natuurlijk heel leuk, maar met extra decoratie wordt het nog veel mooier! Wandafwerking gaat daarnaast bij Jack Schilder nog een stapje verder. Bij decoratieve wandafwerking kunt u aan de volgende opties denken:

Behang van gerenommeerde merken.
Stucwerk (spachtelpoets, granol en sierlijsten).
Spuitwerk in meerkleurenverf.
Glasvezel.
Aanbrengen van ornamenten.

Verschillende technieken

Decoratieve wandafwerkingBij onze schilderwerken en decoratieve wandafwerking maken we gebruik van verschillende technieken. Jack Schilder en zoons kunnen u prima adviseren over de beste manier om uw wanden decoratief af te werken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

Behang en glasweefsels.
Deppen, vegen en sponzen.
Spateltechnieken, wikkelen en meerkleurenverf.
Wanddecoraties van landelijk, modern tot statig.

Informatie over decoratieve wandafwerking

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden bij Jack Schilder? Gegarandeerd dat u zaken doet met een professionele, vakkundige en betrouwbare schilder. Jack Schilder en zoons werken immers met enthousiasme en liefde voor het schildersvak. Ook voor het behangen van muren bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt, indien gewenst, een totaalpakket: verwijderen/afstomen van oud behang tot aan het voorbereiden van de ondergrond. Reparatie, stucwerk, wanden schuren, behangen en ook plakken. Wij zien uw vragen en verzoeken met plezier tegemoet! Bel naar 06 226 982 30 of mail naar info@jackschilder.nl.

Jack Schilder is gevestigd in Volendam, maar is actief in de hele regio en daarbuiten. Heeft u een klus op het gebied van decoratieve wandafwerking in Bloemendaal, Haarlem, Amsterdam, Hilversum, Laren, Rhenen, Bilthoven, Naarden, Bussum of een andere plaats? Dan horen wij graag van u!