06 22698230

Bel voor meer informatie

info@jackschilder.nl

Mail voor meer informatie

Onderhoudsschilder

Het is van groot belang om het schilderwerk van uw pand goed te onderhouden. Achterstallig onderhoud van uw schilderwerk kan leiden tot allerlei euvels aan uw woning of pand. U kunt hierbij denken aan kozijnrot en loszittende ramen. Bovendien ziet slecht onderhouden schilderwerk er niet aantrekkelijk uit en vermindert dit de uitstraling van uw pand. Is uw woning of pand aan onderhoud toe en bent u op zoek naar een geschikte partij die dit schilderwerk kan uitvoeren? Kies dan voor Jack Schilder, gespecialiseerd onderhoudsschilder.

Wat doet een onderhoudsschilder precies?

Als onderhoudsschilder brengen wij uw pand weer in optimale conditie en zorgen wij ervoor dat dit ook zo blijft. Als onderhoudsschilder verstaan wij het volgende onder onderhoud: het in topconditie brengen van een pand.

Hierbij komt veel meer kijken dan de meeste mensen denken. Als onderhoudsschilder weet Jack Schilder gelukkig feilloos wat er moet gebeuren en hoe dit moet gebeuren. Echter, wanneer het schilderwerk klaar is, betekent dit niet dat uw pand helemaal klaar is. Jack Schilder gaat daarom nog een stap verder en geeft u tips die u kunt gebruiken om uw pand in de tussentijd optimaal te onderhouden.

Tips van de onderhoudsschilder

Het goed bijhouden van uw pand en regelmatig de onderhoudsschilder langs laten komen, verhoogt de esthetische waarde van uw woning of pand. Dit zorgt weer voor langdurig gebruiksplezier. Om u zo lang mogelijk te kunnen laten genieten van een frisse onderhoudsschildersbeurt, is het van belang de volgende zaken in ogenschouw te nemen, ook als u zelf aan de slag gaat!

Zorg altijd voor een glad geschuurde ondergrond;

Verflagen die nog prima zijn, kunt u reinigen met een ammoniak en licht opschuren;
Verouderde verflagen kunt u afkrabben of schuren;
Gebruik nooit plamuur bij buitenschilderwerk. Plamuur trekt vocht aan. Dit heeft een negatieve invloed op de levensduur van het schilderwerk;
Zorg ervoor dat liggende delen die veelal in zonlicht staan, een extra laag verf meekrijgen.
Meer informatie over onderhoudsschilderwerk
Wilt u uw pand een onderhoudsschildersbeurt laten geven door de specialisten van Jack Schilder? In dat geval komen wij graag bij u langs om de omvang en staat van uw huidige schilderwerk te bekijken. Aan de hand van de staat van uw schilderwerk stellen wij een vrijblijvende offerte op. Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak of mail naar info@jackschilder.nl. U kunt ons uiteraard ook bellen op 06 226 982 30. Jack Schilder staat voor u klaar!

Jack Schilder is gevestigd in Volendam, maar is actief in de hele regio en daarbuiten. Heeft u een schildersklus in Bloemendaal, Haarlem, Amsterdam, Hilversum, Laren, Rhenen, Bilthoven, Naarden, Bussum of een andere plaats? Dan horen wij graag van u!