06 22698230

Bel voor meer informatie

info@jackschilder.nl

Mail voor meer informatie

Carte Colori

Carte Colori is een van de grootste leveranciers van traditionele Italiaanse kalkverf en stopverfproducten van Nederland. Dit product wordt op een speciale manier aangebracht op de muur waardoor het een mat, poederig en authentiek effect krijgt. Deze verfsoorten bestaan voor 100% uit mineralen en zijn op waterbasis, waardoor ze heel goed passen binnen een milieuvriendelijk en duurzaam interieur. Ze zijn bovendien geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.

Traditionele Italiaanse kalkverf en stopverfproducten

Bij Schildersbedrijf Jack Schilder kunt u prima terecht voor traditionele Italiaanse kalkverf en stopverfproducten. Wij hebben ook ruime ervaring in het aanbrengen van Carte Colori en weten precies hoe wij het gewenste effect op uw muren en plafonds aan kunnen brengen. U kunt dus rekenen op hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Muren laten schilderen

Wij schilderen uw muren met ieder gewenste verfsoort en gebruiken een speciale blokkwast voor de authentieke Italiaanse uitstraling.

Het rustieke en specifieke effect wordt namelijk gecreëerd door deze aparte manier van opbrengen. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, Jack Schilder realiseert het.

Restauratie en nieuwbouw

Carte Colori is geschikt voor zowel restauratie als nieuwbouw. U wenst een rustieke en mooie sfeer, in uw woning of misschien een bedrijfspand? Kwaliteit uitstralen en beademen? De muren in een pand spelen een belangrijke factor in het neerzetten van het gevoel dat u beoogt. Ambachtelijk verven voor een prachtige sfeer, dat is te bereiken met Carte Colori.

Carte Colori op uw muren?

Wilt u meer weten over het aanbrengen van Carte Colori op uw muren? Neem contact op voor een Carte Colori offerte en informeer naar de mogelijkheden. Wij stellen graag een passend voorstel op. Meer informatie over het merk en de producten vindt u op de website van Carte Colori.

Jack Schilder is gevestigd in Volendam, maar is actief in de hele regio en daarbuiten. Heeft u een klus op het gebied van Carte Colori in Bloemendaal, Haarlem, Amsterdam, Hilversum, Laren, Rhenen, Bilthoven, Naarden, Bussum of een andere plaats? Dan horen wij graag van u!