06 22698230

Bel voor meer informatie

info@jackschilder.nl

Mail voor meer informatie

Over Schildersbedrijf Jack Schilder

Vakmanschap in schilderwerk

Schildersbedrijf Jack Schilder werd opgericht in 1992 door eigenaar Jack Schilder. Begonnen als eenmanszaak en uitgegroeid tot vakmanschap in schilderwerk. Jack Schilder is actief in Volendam en de wijde regio daarbuiten. Heeft u een schildersklus of een groot schilderproject? Neem Schildersbedrijf Jack Schilder in de hand! Met de ervaring en het vakmanschap van Jack Schilder bent u verzekerd van kwaliteit en jarenlangplezier van uw schilderwerk.

Vakmanschap in schilderwerk

Jack begon zijn carrière bij Hein Schilder Bouw in Volendam als schilder. Daar mocht hij als snel aan het ‘mooie’ schilderswerk beginnen. Het hoogtepunt in zijn schilderscarrière was de Nationale Schildersprijs die hij in 1989 mocht ontvangen. Niet lang daarna startte hij zijn eigen schildersbedrijf. Dit bedrijf groeide snel en door succesvolle projecten werd zijn naam verspreid in het Gooi, Bloemendaal en Aerdenhout.

Zoons Martin en Tom

Zoons Martin en Tom volgden allebei het spoor van vader en gingen naar de schildersopleiding. De echte leerschool begon pas daarna, in het schildersbedrijf van hun vader, en dat vind Jack nog steeds. Jarenlange begeleiding heeft ertoe geleid dat ze nu zelfstandig de naam van het schildersbedrijf hoog kunnen houden. U kunt op ons rekenen!

Onderhoudsschilder met hart voor uw schilderwerk

Gegarandeerd dat u hoogstaande kwaliteit krijgt bij Jack Schilder. Het vakmanschap zit ons in het bloed. Of het gaat om de muren of het houtwerk binnen- of buiten schilderen, wandafwerking, carte colori of het restaureren van een pand. Naast dat we werken vanuit ons hart, is iedere medewerker van Jack Schilder goed opgeleid. En uiteraard ziet Jack Schilder erop toe dat de kwaliteit hoog blijft, maar dat is geen enkel probleem.

Schildersbedrijf Jack Schilder voor:

– Binnenschilderwerk
– Buitenschilderwerk
– Onderhoudsschilderwerk
– Wandafwerking
– Glas zetten

Vakmanschap bij u in de regio?

Op zoek naar een goede onderhoudsschilder bij u in de buurt? Wilt u waar voor uw geld en geen ‘half gedoe’ achteraf? Kies dan voor Jack Schilder. Bel 06 226 982 30 of mail info@jackschilder.nl.

Jack Schilder is gevestigd in Volendam, maar is actief in de hele regio en daarbuiten. Heeft u een klus in Bloemendaal, Haarlem, Amsterdam, Hilversum, Laren, Rhenen, Bilthoven, Naarden, Bussum of een andere plaats? Dan horen horen wij graag van u!