06 22698230

Bel voor meer informatie

info@jackschilder.nl

Mail voor meer informatie

Glas zetten

Zijn de ramen in uw woning of bedrijfspand beschadigd of gewoon aan vervanging toe? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk nieuwe ramen geplaatst hebben. De ramen in uw woning of pand houden wind, kou, regen en ongewenst bezoek tegen. Daarnaast dragen ze ook bij aan de uitstraling en sfeer van uw huis. Echter is glas zetten ingewikkelder dan het lijkt en kunt u het in de meeste gevallen niet zelf doen. Daarom kunt u ervoor kiezen om een professionele partij in te schakelen die gespecialiseerd is in glas zetten.

Bent u in verband met herstellen of vervangen van uw ramen op zoek naar een gespecialiseerde partij die deze klus voor u uit handen kan nemen? Dan bent u bij Jack Schilder aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, restauratiewerkzaamheden, wandafwerking en behangen, maar ook glas zetten behoort tot onze specialismen. Wij zijn een echte allround schilder te noemen

Verschillende soorten glas

Glas kan een praktische, maar ook een decoratieve functie hebben. De praktische functies van glas betreffen warmte- en geluidsisolatie en de bijdrage aan veiligheid. De decoratieve functie draagt puur bij aan de sfeer en uitstraling van uw huis. Jack Schilder kan de volgende soorten glas zetten:

Enkelglas
Draadglas
Patroonglas
Isolatieglas
Isolatieglas is verkrijgbaar in verschillende diktes en uitvoeringen. Daarnaast kan het worden gecombineerd met andere soorten glas. Voor meer informatie over de verschillende soorten glas kunt u contact met ons opnemen.

Kwaliteit bij Jack Schilder

Wanneer u ervoor kiest om uw glas te laten zetten of herstellen door Jack Schilder, dan kiest u automatisch voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Jack Schilder is een hecht familiebedrijf en heeft meerdere prijzen gewonnen voor zijn uitmuntende vakmanschap. Door jarenlange ervaringen in schilderen, restaureren, behangen, afwerken en glas zetten, weten wij elke klus tot een goed einde te brengen. U kunt uw klussen met een gerust hart bij ons neerleggen.

Meer informatie over glas zetten

Wilt u uw glas laten zetten door de specialisten van Jack Schilder? Wij komen graag bij u langs om de omvang en staat van uw huidige ramen te bekijken. Aan de hand van de staat van uw glas stellen wij een vrijblijvende offerte op. Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak of mail naar info@jackschilder.nl. U kunt ons uiteraard ook bellen op 06 226 982 30. Jack Schilder staat voor u klaar!

Jack Schilder is gevestigd in Volendam, maar is actief in de hele regio en daarbuiten. Heeft u een klus op het gebied van glas zetten in Bloemendaal, Haarlem, Amsterdam, Hilversum, Laren, Rhenen, Bilthoven, Naarden, Bussum of een andere plaats? Dan horen wij graag van u!