06 22698230

Bel voor meer informatie

info@jackschilder.nl

Mail voor meer informatie

Binnenschilderwerk

Voor de uitstraling van uw woning is goed buiten- en binnenschilderwerk van groot belang. Goed binnenschilderwerk geeft uw huis een luxe en verzorgde uitstraling. Daarnaast draagt goed schilderwerk bij aan het voorkomen van calamiteiten, zoals houtrot en slijtage.

Kan uw huis wel een nieuwe lik verf gebruiken? Maak dan gebruik van de diensten van Jack Schilder. Wij geven uw muren, plafonds, kozijnen, trap, vloer of badkamer een complete schilderbeurt van hoge kwaliteit, zodat uw huis er weer als nieuw uitziet.

Voorkom houtrot en slijtage

Wilt u houtrot voorkomen? Dan is binnenschilderwerk vaak nog belangrijker dan buitenschilderwerk. Dit komt, omdat het vocht waardoor houtrot ontstaat, vaak van binnenuit de woning in komt. Om houtrot en bijbehorende beschadigingen aan glaswerk, kitnaden en hout te voorkomen, is professioneel uitgevoerd binnenschilderwerk van groot belang.

Ook de trap en vloer in uw woning worden dagelijks zwaar belast. Door een goede laklaag op een professionele manier aan te brengen, kunt u slijtage aan uw trap of vloer zoveel mogelijk beperken. Laat uw trap of vloer door Jack Schilder schilderen en u verlengt de levensduur van deze onderdelen van uw woning.

Een mooie uitstraling

Binnenschilderwerk houdt uw huis niet alleen in conditie, het is ook nog eens bepalend voor de uitstraling. De kleuren verf die u wilt gebruiken, dragen bij aan de sfeer in uw woning. Doordat Jack Schilder deze verf op vakkundige wijze aanbrengt, bent u gegarandeerd van een strak en mooi eindresultaat. Tevens zal goed schilderwerk de waarde van uw woning doen verhogen.

Kwaliteit bij Jack Schilder

Wanneer u ervoor kiest om uw binnenschilderwerk te laten verzorgen door Jack Schilder, kiest u automatisch voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Jack Schilder is een hecht familiebedrijf en heeft meerdere prijzen gewonnen voor haar uitmuntende vakmanschap. Door jarenlange ervaringen in schilderen, restaureren, behangen, afwerken en glas zetten, weten wij elke klus tot een goed einde te brengen. U kunt uw klussen met een gerust hart bij ons neerleggen.

Meer informatie

Wilt u uw woning laten schilderen door de specialisten van Jack Schilder? In dat geval komen wij graag bij u langs om de omvang en staat van uw huidige schilderwerk te bekijken. Aan de hand van de staat van uw schilderwerk stellen wij een vrijblijvende offerte op. Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak of mail naar info@jackschilder.nl . U kunt ons uiteraard ook bellen op 0299-362270. Jack Schilder staat voor u klaar!