06 22698230

Bel voor meer informatie

info@jackschilder.nl

Mail voor meer informatie

Behangen

Uw woning of bedrijfspand laten behangen? Jack Schilder is gespecialiseerd in zowel grote- als kleine behangersklussen. Iedere behangklus die wij aannemen is voor ons een nieuwe uitdaging. De activiteiten van Jack Schilder zijn onder te verdelen in onderhoudsschilderswerk, restauratie, decoratieve wandafwerking, behangen en glaszetten. Kortom, schilderwerk in al zijn facetten, waarvan behangen één van onze expertises is.

Behangen, “een vak apart”

U heeft vast wel eens zelf het behangen van de muren op uw schouders genomen, dan heeft u zelf ervaren hoeveel nauwkeurigheid en precisie behangwerk vereist. Wilt u zichzelf deze enorme klus besparen? Neem dan vooral contact met ons op! Wij inventariseren de hoeveelheid werk en stellen een passende offerte voor u op. Voor echt mooi behangwerk bent u bij Jack Schilder aan het juiste adres. Jack Schilder is de vakman in behangen. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in huis, waardoor wij elke behangklus van groot tot klein naar een mooi eindresultaat brengen. Hierbij is vakmanschap en liefde voor het behangersvak een absolute noodzaak.

De behang specialisten van Jack Schilder

Jack Schilder heeft in de afgelopen 40 jaar een goede naam opgebouwd, die mede te danken is aan de zes medewerkers/vakspecialisten die zich tomeloos inzetten voor de opdrachten die het bedrijf krijgt. Ieder kent zijn eigen expertise en beschikt over gedegen allround kennis van het schildersvak. Professionaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap, daar gaat het om!

Jack Schilder is gevestigd in Volendam, maar is actief in de hele regio en daarbuiten. Heeft u een behangklus in Bloemendaal, Haarlem, Amsterdam, Hilversum, Laren, Rhenen, Bilthoven, Naarden, Bussum of een andere plaats? Dan horen wij graag van u!

Neem contact op met Jack Schilder, uw behangspecialist

Jack Schilder heeft een breed aanbod, u kunt voor allerhande behang- en schildersklussen bij ons terecht. Van het verwijderen van het oude behang middels afstomen, het gereed maken van de ondergrond (denk hierbij aan uitrepareren, overstucken en schuren van de wanden), tot aan het behangen, plakken en afwerken van alle scan- en glasweefsel producten. Jack Schilder is uw behangspecialist in Volendam, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Laren en andere plaatsen in Nederland.

Vraag een offerte aan voor het laten behangen van de kamers in uw woning of bedrijfspand. Geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! u kunt ons telefonisch bereiken via 06 226 982 30 of u kunt mailen naar info@jackschilder.nl. Wij adviseren u graag!